Notícies destacades

Ràdio Benicarló se suma a la celebració del 50 aniversari de les Falles

15/03/2023

L'emissora municipal emetrà una edició especial del magazín 'Veus de Casa' des del cor de les Falles el dijous dia 16. Ràdio Benicarló instal·larà els seus estudis a la placeta dels Bous per a traslladar als oients l'ambient de les falles i apropar-los els protagonistes de la festa.

Demà dijous, 16 de març, Ràdio Benicarló emetrà en directe el magazín 'Veus de Casa' des de la placeta dels Bous. El programa començarà a les 11 h i s'allargarà fins a les 13 h i comptarà amb la presència de les personalitats més destacades del món de les Falles, en un homenatge a la festa amb motiu del seu 50 aniversari.

Per la carpa i els micròfons de Ràdio Benicarló desfilaran les figures més rellevants del panorama faller de Benicarló, membres de comissions, falleres i fallers, pirotècnics, artistes i dissenyadors, mantenidors, la primera fallera major de Benicarló i moltes veus relacionades amb la festa del foc i la flama.

L'edició de 'Veus de Casa' comptarà també amb música en directe interpretada pel grup de música tradicional Fartabelitres, que interpretarà una selecció de peces especialment escollides per a aquesta ocasió.

L'emissora municipal ha preparat també un espai dedicat a la història de les falles i els seus orígens, en el que es desvetllaran anècdotes i curiositats relacionades amb els rituals que estan en l'inici de la festa. Amb el món faller com a fil conductor del programa, 'Veus de Casa' oferirà una completa panoràmica del passat, el present i el futur d'una festa que ha situat a Benicarló en la primera línia del paisatge faller valencià i ha contribuït de manera definitiva a la consolidació d'un vincle d'entramats socials a la ciutat.

El programa estarà dirigit i presentat per les comunicadores benicarlandes Ana Álvarez i Lara González i comptarà amb la col·laboració dels joves periodistes Marina Segura i Javier Castán, amb Joan Peiró a la realització i control tècnic.

-->