Ajuntament de Benicarló mucbefoto del mucbefoto del mucbe
Ajuntament de Benicarló Centre Cultural Convent de Sant Francesc     e-mail: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org Valencià | Castellano
MUCBE

XVII Exposició de Modelisme Naval (Club de Modelisme Naval 'Cara a la Mar')

XVII Exposició de Modelisme Naval

Club de Modelisme Naval 'Cara a la Mar' de Benicarló

Del 19 d'agost al 24 de setembre de 2023

Inauguració: Dissabte, 19 d'agost, a les 10.00 h.

Lloc: Mucbe (zona església/capelles)

Organitza: Club de Modelisme Naval 'Cara a la Mar' i Regidoria de Cultura.

L'ART DEL MODELISME NAVAL

El Club de Modelisme Naval Benicarló Cara a la Mar va nàixer l'any 2011 de la mà de Joaquín Marza (primer professor del Club), Juan Gregori i Juan Burriel. La seu social es troba en Av. Marqués de Benicarló, 29 (edifici Hogar del Pescador).

L'objectiu del club, sense ànim de lucre, és agrupar als modelistes i aficionats a les arts de la mar, per a intercanviar experiències, coneixements i promoure el modelisme naval en les seues diverses formes, creant un espai per a la construcció i creació de vaixells a escala de diferents nacionalitats i èpoques emprant diversos materials com la fusta, plàstic, metall, etc.

Durant la seua travessia han realitzat diversos cursos d'iniciació al modelisme naval, participant en diversos esdeveniments nacionals: Castelló, Fuenlabrada, El Entrego, Tàrrega, etc. També han col·laborat amb el Mucbe, mitjançant la cessió de vaixells i material per al Museu dels Mariners (edifici de l'antic far de Benicarló).

Des de l'inici de la seua activitat i amb motiu de les Festes Patronals, s'han realitzat exposicions de les seues obres en espais tant emblemàtics com la Llotja de Benicarló, el Magatzem de la Mar o el Mucbe, amb molt bon acolliment per part dels nombrosos visitants i tenint com a objectiu acostar el món de la mar a la comunitat.

Aquest any, podem gaudir de la XVII Exposició de Modelisme Naval en les sales de l'antiga església del Mucbe (Museu de la Ciutat de Benicarló - Antic Convent de Sant Francesc).

Des del Club de Modelisme Naval «Cara a la Mar», volen expressar un any més el seu més sincer agraïment a la Confraria de Pescadors San Telmo i a l'ajuntament de Benicarló pel seu suport i col·laboració.

- - - - -

Creat per david el 16/08/2023
© 2000-2023 Equip Desenvolupament Web Imprimir