Benicarló reivindica la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat

Benicarló ha celebrat el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb la lectura d'un manifest conjunt que reivindica la igualtat de drets de tots els éssers humans i aposta per l'educació, el treball i la participació en les activitats quotidianes com a principals vies d'integració social.

L’Ajuntament de Benicarló reprén el projecte de construcció del teatre

S'estudiarà la idea inicial per tal de plantejar possibles revisions i reformular funcions que no siguen essencials. L'objectiu és poder iniciar les obres en aquesta legislatura.

Benicarló viurà l’encesa del Nadal amb un gran espectacle i artistes locals

El dia 5 de desembre a les 19.00 hores es farà l'encesa de les llums de Nadal. Als actes nadalencs participaran escoles d'art i artistes locals.

La Festa de la Carxofa estrenarà nou format després de més de 30 anys

La Demostració Gastronòmica passarà a ser un mercat gastronòmic que s'allargarà durant tot el cap de setmana. La Torrada Popular es farà l'últim dissabte de febrer.

Comença la neteja i desbrossament dels camins rurals del terme de Benicarló

La Brigada d'Obres i Serveis i la Diputació de Castelló ja han començat els treballs, que es duran a terme en els camins més transitats per tal de millorar la seguretat vial.

S’adjudica per 2,2 milions € el nou passeig per a vianants del Port de Benicarló

Les obres s'han adjudicat a l'empresa Becsa, amb un termini d'execució de 12 mesos. Els treballs inclouen també la renovació de les casetes dels mariners.

Benicarló manifesta el seu rebuig i condemna la violència masclista pel 25N

Amb motiu del 25N, la Corporació Municipal ha fet visible el seu rebuig a la violència de gènere amb la lectura conjunta d'un manifest de condemna. A l'acte també han participat els centres educatius de secundària i representants de nombroses entitats socials de Benicarló.

L’Ajuntament tindrà un pla de mandat que marcarà el full de ruta de la legislatura

El pla s'ha elaborat a través d'un contracte menor per valor de 8.000 euros. El document estableix l'estratègia a seguir durant la legislatura.

Benicarló, una ciutat compromesa amb la lluita contra la violència de gènere

En l'atenció a les víctimes participen la Guàrdia Civil, Policia Local, els Serveis Socials Municipals, a més del Centre Dona de Sant Mateu. Actualment es gestionen més de 100 casos.

Juan Carlos Palau i Elga Lamas firmen la imatge de la XXXI Festa de la Carxofa

El dissenyador benicarlando i la il·lustradora gallega han apostat per un cartell ple de color i vida, amb protagonisme de les dones llauradores.