Gran nivell i èxit de participació en el Concurs Gastronòmic de la Carxofa

Joan Gual, de Benicarló, ha aconseguit el primer premi en la categoria de cuina, mentre que Adrián Martínez, de la Pobla de Farnals, ha guanyat en la categoria de cocteleria creativa.

La Festa de la Carxofa converteix l’hivern en temporada alta a Benicarló

L'ocupació hotelera ha superat el 90% durant el cap de setmana. L'alta afluència de turistes contribueix a desestacionalitzar el turisme.

Arranca una nova edició dels Premis Literaris amb la presentació del cartell i les bases

El lliurament d'originals es podrà fer fins a l'1 de juny. El cartell de l'edició d'enguany és obra d'Anna Fonollosa, guanyadora del premi d'Àlbum Infantil Il·lustrat de l'any passat.

El Mucbe exposa els nous treballs de l’artista Lluís Ribas

L'exposició ‘Tornar a l'ànima' suposa una nova etapa en el pintor del Masnou i es pot visitar fins al 26 de març.

La prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda rep el premi Carxofa d’Or 2023

El sopar de gala ha servit també per homenatjar la llauradora benicarlanda Vicenta Calvet, un referent com a dona que dedica la seua vida a treballar les terres de la família.

Benicarló es prepara per als dies grans de la XXX Festa de la Carxofa

El ministre d'Agricultura visitarà la ciutat divendres al matí, i a la nit s'entregarà la Carxofa d'Or a la xef Carme Ruscalleda. Diumenge, el president de la Generalitat assistirà a la gran Demostració Gastronòmica.

El ministre Agricultura visitarà Benicarló amb motiu de la Festa de la Carxofa

Luis Planas serà rebut per l'alcaldessa a l'Ajuntament i posteriorment es reunirà amb el sector agrari a la Cooperativa Agrícola i visitarà també la llotja i les instal·lacions de la Confraria de Pescadors

Benicarló aposta per la promoció de la gastronomia en la 43a edició de Fitur

L'equip del restaurant Destapa't oferirà un showcooking amb la carxofa com a ingredient principal

Els restaurants Mar Blava i Pàdamo guanyen el Concurs de Pinxos de la Carxofa

Els establiments Mar Blava, Montaditos Can Bolo i San Rafael han sigut els tres primers en la modalitat de pinxo d'autor, mentre que Padamo, Casa Golo i Delorean han guanyat en la categoria de cuina tradicional.

El Concurs del Pinxo de la Carxofa comptarà amb un jurat de 4 estrelles Michelin

Els xefs Vicent Guimerà, de l'Antic Molí, Miguel Barrera, de Cal Paradís, Emanuel Carlucci i Alejandra Herrador, d'Atalaya, i María José Martínez, d'El Lienzo decidiran el pinxo guanyador. 12 participants aspiren al primer premi.

-->