Torna el cicle d’espectacles infantils Bocabadats en la novena edició

Del 29 de setembre al 28 de desembre tindrà lloc la nova temporada, que enguany proposa sis obres de teatre. També s'inclou el cicle Quina temor!, que recupera la tradició contar històries de por coincidint amb la celebració de Tots Sants.

Finalitzen les obres de construcció del pàrquing per a vehicles pesats al Polígon

Una vegada finalitzat l'asfaltat i la senyalització vial, només quedarà la instal·lació de les càmeres de seguretat. El projecte ha suposat una inversió de 226.996 euros a càrrec de l'IVACE.

Surt a licitació la gestió dels tallers i activitats didàctiques del Mucbe

S'inclou la programació educativa que ofereix el museu als centres escolars i al públic familiar. El termini de presentació d'ofertes finalitza el 10 d'octubre a les 14.00 hores.

Benicarló es prepara per a la primera Mostra d’arts inclusives

Els dies 6 i 7 d'octubre, Benicarló acollirà la Mostra d'arts inclusives Mira'm, una aposta decidida per visibilitzar el treball social que es realitza amb les persones amb discapacitat a través de la creació artística.

Arranquen la Campanya Esportiva d'Hivern i el programa d'Esport Escolar

El curs que ara comença incorpora una llarga llista d'esports i activitats per a tots els gustos i edats. Les preinscripcions es poden formalitzar a partir d'avui mateix al web www.esportsbenicarlo.com

Surt a licitació el contracte de conservació i manteniment dels jardins

S'inclou la gestió i el reg de totes les zones verdes, així com la neteja i la poda de tots els elements vegetals. El termini de presentació d'ofertes finalitza el 16 d'octubre a les 14.00 hores.

L’Auditori Pedro Mercader es renova per a la inclusió

L'espai escènic està habilitant un camerí adaptat per a millorar l'accessibilitat de les persones amb discapacitat. Aquesta iniciativa forma part dels pressupostos participatius del 2022 i té un pressupost de 16.000 euros (IVA inclòs).

Més de 4.000 persones visiten l’exposició de Quino durant el primer mes

La mostra ha tingut una gran acollida entre veïns i visitants, que han aprofitat el mes d'agost per a contemplar una de les exposicions més importants de l'any.

Minut de silenci en memòria de les víctimes del terratrèmol del Marroc

Desenes de persones s'han reunit aquest migdia davant de l'Ajuntament en solidaritat amb el poble marroquí, després del terratrèmol que ha provocat ja més de 2.800 morts.

Dijous arranquen les Jornades del Polp a Caduf amb la mostra gastronòmica

La cita és a les 19.00 hores al Magatzem de la Mar. La venda d'entrades es farà exclusivament de forma presencial a la Tourist Info fins dijous a les 13.30h o al mateix recinte durant la mostra.